Krav Maga Global

Sistem samoodbrane

Za koga je Krav Maga namenjena?

Krav Maga je namenjena za sve uzraste od 5 godine pa do duboke starosti, na krav maga treninzima pored fitnesa i samoodbrane, dosta se radi na motorici, samopouzdanju, smanjenju stresa...

KOJE SU KORISTI OD TRENIRANJA KRAV MAGA?

Samoodbrana

Kada se novorazvijene komponente kondicije, posebno snaga, upotrebe kroz Krav Maga u samoodbrambenoj situaciji protiv slabih tački protivnika, rezultati mogu biti neverovatni. Naglašavajući da mogu da se odbrane imaće za rezultat povećanje samopouzdanja, a samopouzdanje je nekad dovoljno da odvrati napad.

Kondicija / Smanjenje telesne težine

Principi i pokreti Krav Mage su bazirani na prirodnim pokretima čoveka. Trening Krav Maga zbog raznovrsnih kratkotrajnih i dugotrajnih napora, raznovrsnih kretanja različitih pravaca i intenziteta i angažovanja celokupne muskulature razvija gotovo sve komponente kondicije, što za razultat ima znatno povećanje iste. Tipični Krav Maga trening može sagoreti do 800 kalorija i ubrzati metabolizam za sledeća 4 sata.

Smanjenje stresa

Savremeni tempo života neumitno vodi do povećanja različitih oblika stresa. Kako je fizička aktivnost najbolja brana stresu, Krav Maga u potpunosti ostvaruje ulogu aktivnog reduktora stresa putem aktivnog vežbanja ali i grupne interakcije, kao svojevrsnog vida socijalizacije, što samo pospešuje ulogu reduktora stresa.Vežbači će već na prvim treninzima osetiti značajno olakšanje, dug će se na duži vremenski period osećati preporođenim, a sopstvena dostignuća i pomeranje granica će izazvati ličnu satisfakciju i ukloniti probleme i nelagodnosti izazvane stresom.

Samopouzdanje

Za mnoge ljude samopouzdanje ne dolazi prirodno ali se može razviti za vreme određenog vremenskog perioda. Kako studenti budu postepeno ostvarivali svoje ciljeve kroz Krav Maga rašće i njihov nivo samopouzdanja. Trening će pomoći vežbačima da se prevaziđe paraliza , naučiće kako da kanališu strah, paniku i dr.

Povećanje koncentracije

Neprestana potreba obazrivosti i potpune kontrole nad pokretima posebno prilikom vežbanja sa partnerom uz neophodnu fokusiranost prilikom usvajanja i izvođenja pokreta kako bi se zadovoljili tehnički zahtevi zahvata i udaraca, značajno povećavaju sposobnost koncentracije i to ne samo na pravilno izvođenje radnje, već i na na sposobnost odvajanja bitnog od nebitnog kao i sposobnost usmeravnja pažnje na konačni cilj što ima višestruke efekte na svakodnevno obavljanje poslova pojedinaca, na rad, učenje i odnos s ljudima.

Časovi Krav Maga?

Časovi Krav Maga se izvode u neformalnoj i prijateljskoj atmosferi. Instruktori se oslovljavaju isključivo prvim imenom. Fokus na treningu je na učenju tehnika u prijateljskoj i inspirativnoj atmosferi lišenoj ”drila” sa snažnim naglaskom na sopstvenom postignuću uz ohrabrivanje i usmeravanje, a ne prisiljavanje i forsiranje. Ne dopuštamo da se ego nastani u našim salama i imamo minimum tolerancije za neprihvatljive oblike ponašanja.

Cenovnik

Krav Maga deca od 5 do 10 godina: 2.800 rsd

Termini: Ponedeljak / Sreda / Petak od 18.15-19.00

Krav Maga stariji: 3.000 rsd

Termini: Ponedeljak / Sreda / Petak od 19.00-20.00

Krav Maga tinejdzeri od 11 do 16 godina: 2.800 rsd

Termini: Ponedeljak / Sreda / Petak od 20.00-21.00

Individualni treninzi: cena zavisi od vrste časa pozvati za informaciju

Termini: po dogovoru

Marija Ostojić

+381 63 840 71 05

Zakažite besplatan probni trening.