KIK BOKS TIM 360°

Fitnes. Fleksibilnost. Snaga. Motorika. Tehnika

Kik boks?

Kik-boks (kickboxing) je moderan borilački sport koji obuhvaća više sportskih grana - disciplina, a to su: Semi contact (Polu kontakt), Light contact (Lagani kontakt), Full contact (Puni kontakt), Low kick, Thai kickboxing, Glazbene forme i Aero kickboxing.

Kickboxing je nastao na osnovama boksa, karatea, taekwondoa, kung fua i drugih više ili manje poznatih orijentalnih ali i zapadnih borilačkih sportova. Osnovni cilj svakoga borca je nadvladati boljom tehnikom, brzinom i snagom svoga protivnika uz maksimalnu sigurnost, toleranciju, poštenje i čast svakog natjecatelja. Jednom riječju, Kickboxing je zapadnjački sport - jedinstven odgovor velikom broju istočnjačkih borilačkih vještina. Prva pravila kickboxinga početkom sedamdesetih je napisao gospodin Mike Anderson - Amerikanac i veliki prijatelj Hrvatske i naših boraca.

Kik boks za devojke

Svaka žena kojoj je cilj da bude u boljoj kondiciji, smrša, kompletno zategne svoje telo, izbaci nagomilani stres, nauči osnove kik boksa, odnosno želi da se bavi kik boksom isključivo kao rekreacijom kik boks tim  “360” je sigurno pravi izbor za Vas!

Prilagođen svima

Kik boks takodje ima veliku prednost zato što je to odličan sport da se izbaci nagomilani stres, to su i naučna istraživanja utvrdila.  Treninzi su prilagodjeni svim našim polaznicima nebitno dali imate ili nemate kondicije.

Fitnes

Kik – boks je odličan sport za one koji žele da smanje telesnu masu, ojačaju svoje mišiće i dovedu svoje telo do željenih rezultata. Tu smo da vam pomognemo da postanete jači i zadovoljni i da podignete svoje samopouzdanje. Mi smo spremni za izazov, a vi?

Kako izgleda čas Kik Boksa

Čas traje 60 minuta, i kroz svaki čas prolazimo udaračke tehnike, položaje tela i kretanje. Časovi su bazirani na kondiciji i fitnesu, kombinuju se udarački treninzi sa tehničkim treninzima uz dosta fitnesa. Kroz svaki čas pokrećemo sve delove tela. Počinje se od zagrevanja, tehnike, kombinacija i istezanja.

Cenovnik

Kik Boks: 2.500 rsd

Termini: Ponedeljak / Sreda / Petak od 21.00 - 22.00

Miloš Marić

+381 64 1700 748

Zakažite besplatan probni trening.